Groot project keimen

Zomers schilderwerk

Keimen? Daar hebben we het toch al over gehad? Ja, maar dat was een heleboel informatie over alle goede eigenschappen van KEIM-verf. Nu schrijven we over de dagelijkse praktijk, want het is zomer, het ideale seizoen om te keimen. En dat doen we dus, en deze keer in het groot! 


Keimen, wat was dat ook alweer?

In het kort: een moderne schilderstechniek om buitenmuren met mineraalverf te beschermen tegen weer en wind. Of wij op een woonerf 20 woningen wilden keimen? Ja natuurlijk, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want 20 woningen betekent ook 20 klanten, allemaal met hun eigen wensen als de schilder eenmaal op de stoep staat. Je moet een soort duizendpoot zijn: een vakkundige schilder, een goede planner, klantvriendelijk, flexibel en liefst niet te duur!


Groot project, groots aanpakken

Dat zijn wij allemaal, dus wij kregen de 'klus'. Na het schoonspuiten van de muren lieten we een flinke ploeg keimers aanrukken. Er werd aan verschillende huizen tegelijk gewerkt en niet alleen met schilders op ladders. Nee, hier kwamen diverse hoogwerkers aan te pas. Of het nu goed of slecht weer is: vakwerk leveren, jongens, want dat is ons visitekaartje. Toch een mooie opsteker als je dan de eerste woning kunt opleveren en de eerste tevreden klant binnen hebt. Is het geen plaatje, stralend wit in de zon? En nu de rest nog!


Tip

Zo'n groot project kost tijd en ondertussen staan de klanten in de rij voor kleinere projecten tot in de herfst. Plannen voor schilderwerk? Vraag het nu, dan roosteren wij het zo snel mogelijk in.