Luchtgommen

Spacer

Wat is luchtgommen?

Wellicht dat u niet eerder hoorde van de term luchtgommen. Het is een vrij nieuwe techniek die door ons wordt toegepast op verschillende materialen zoals hout, steen en metaal. Luchtgommen is het bewerken van een oppervlak om oude verf- en lakresten te verwijderen. Na de behandeling krijgt een kozijn, trap of ander oppervlak zijn originele uitstraling weer terug. Hierna kan er een nieuwe verf- of laklaag worden aangebracht, al naar gelang wat de opdrachtgever voor ogen heeft. Bij luchtgommen wordt het oppervlak bestraald met keramische korrels. Dit gaat op een zodanige manier dat het oppervlak niet beschadigd raakt.

De voordelen van luchtgommen

Luchtgommen heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere technieken. We zetten ze voor u op een rijtje:

•    Milieuvriendelijk: Er worden geen chemische stoffen gebruikt

•    Geen schade aan het oppervlak: Omdat luchtgommen een niet-agressieve behandeling is raakt het oppervlak dat wordt bewerkt niet beschadigd

•    Nauwkeurige bewerking: Met luchtgommen kunnen ook kleine en fragiele oppervlakken worden bewerkt

•    Snelle methode: Het is een manier van werken die snel resultaat geeft

•    Verschillende materialen kunnen worden bewerkt: Geschikt voor hout, metaal en steen

•    Behandeling kan direct: Na het luchtgommen kan het oppervlak direct worden geschilderd of bewerkt met olie, lak en dergelijke


Waar kan luchtgommen worden toegepast?

Luchtgommen kan zowel buiten als binnen. Het wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de behandeling van gevels van huizen en andere gebouwen maar ook op metalen hekken en dergelijke. In huis kunt u denken aan een houten trap, een deur of een kozijn. Omdat er heel precies kan worden gewerkt is luchtgommen breed toepasbaar. 


Service voor particuliere klanten

Ons team komt bij u thuis om door middel van luchtgommen oppervlakken van hout, steen of metaal hun oorspronkelijke uitstraling weer terug te geven. Denk aan het renoveren van een trap, meubels, deuren en draagbalken. Maar ook de gevel van uw huis kan door middel van luchtgommen een metamorfose ondergaan.


Service voor zakelijke klanten

Kan uw bedrijfspand wel een opknapbeurt gebruiken? Denk dan eens aan het laten luchtgommen van de gevel. Maar ook de trappen, deuren en kozijnen kunnen wij voor u bewerken. Is uw kantoor het doelwit geworden van graffiti? Geen probleem. Met behulp van luchtgommen is de ongewenste beschildering of de pijnlijke tekst in een mum van tijd verdwenen. 


Zoekt u een vakman voor luchtgommen in de regio Eindhoven?

Wilt u uw gevel in Eindhoven en omgeving laten luchtgommen? Heeft u plannen om uw trap te renoveren of wilt u deuren en balken schilderen de oude verflaag grondig laten verwijderen? Maak dan nu een afspraak met DNORM. Wij werken met een vakbekwaam team bij u op locatie en zorgen ervoor dat uw opdracht snel en naar wens wordt uitgevoerd. Wij geven u deskundig advies over de mogelijkheden en behandeling van uw hout, steen of metaal. U ontvangt altijd een offerte op maat. Uiteraard kunnen wij niet alleen luchtgommen maar ook de nabewerking voor onze rekening nemen. Ook voor binnen schilderwerk, buitenschilderwerk en spuitwerk bent u bij DNORM aan het juiste adres. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent over het resultaat.


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.