Buitenschilderwerk

Buiten schilderen in de herfst?

Ja, dat kan uitstekend met mooi herfstweer en daarover hebben we tot nu toe niet te klagen! Dus rukken wij met man en macht uit voor buitenschilderwerk nu het nog kan. De klanten zien ons graag komen, want dan zit hun woning of bedrijfspand weer goed in de verf als het winter wordt.


Een goed begin is het halve werk

Logisch dat het oude schilderwerk er niet meer zo fraai uitziet als wij worden ingeschakeld. Daar kan meestal niet zomaar een laagje lak overheen. Eerst grondig reinigen is de boodschap. En iedereen weet: als je buiten de deuren, ramen, kozijnen, boeidelen etc. tot in alle hoekjes gaat schoonmaken, kom je ook de schade tegen. Dan hebben we het over spijkergaten, schade door stoten en vooral houtrot. Dat moet allemaal hersteld worden voor we gaan schilderen en dat kunnen wij heel netjes. Alles schoon en vlak....


En dan strak in de lak

Kijk, dat is nou het mooie van buitenschilderwerk in de herfst (of lente). Als het heet is, droogt de verf erg snel en wil vers lakwerk nog weleens blazen gaan vertonen. Dat willen wij natuurlijk niet! Heb je in de herfst geen last van. Het is ook minder stoffig, want opwaaiend stof en natte lak, dat verdraagt elkaar niet goed. Na de grondige voorbereiding zetten onze vakschilders het houtwerk weer prachtig in de lak. Heb je vervuilde Trespa-beplating waar je zelf niet bij kan, bijvoorbeeld tegen de dakkapellen? Die maken wij graag voor je schoon als we toch bezig zijn. De finishing touch!


Tip

Laat je woning of bedrijfspand om de 5-6 jaar van buiten schilderen. Zo kan er nooit veel schade ontstaan aan het houtwerk en met het schilderwerk van onze vakmensen staat je pand er weer mooi bij.