Meubels luchtgommen

Blaas je meubels nieuw leven in!

Over luchtgommen raken wij niet uitgepraat. Het luchtgommen van houtwerk, metaal en steen is uitgebreid behandeld op de pagina Luchtgommen. Nieuwsgierig? Klik dan door. Hier nemen we het luchtgommen van oude meubels onder de loep. Mooi werk met verrassende resultaten.


Meubels luchtgommen is precisiewerk

Om houten meubels in de originele, onbewerkte staat terug te brengen is luchtgommen de ideale techniek, zeker als het houtwerk complexe profielen en fijne versieringen heeft. Maar je moet wel weten wat je doet. Met de juiste straalkorrel, de juiste druk en de juiste hoek van het straalpistool verwijderen wij alle oude lak, vuil en/of boenwas. 

Gaandeweg krijgt het hout onder onze handen zijn originele kleur terug en de kleinste details worden prachtig opgehaald tot in de moeilijkste hoekjes. Resultaat: een meubelstuk dat er zo goed als nieuw uitziet. Daar worden wij én onze klanten blij van.


Luchtgommen iets voor de doe-het-zelver?

Nou nee, zeggen wij. Je hebt kennis, handigheid en duur materieel nodig. Fouten zijn snel gemaakt en dan lopen de kosten nog meer op. Wij zetten de voordelen van de vakman even voor je op een rij.

  • Advies op maat: wij bekijken of luchtgommen de juiste techniek is voor jouw meubel(s).
  • Mooi resultaat: luchtgommen is niet eenvoudig; een vakman bereikt optimaal resultaat.
  • Als specialist in luchtgommen hebben wij vakkennis, ervaring en het beste materieel.
  • Wij knappen je oude meubels perfect op; jij bespaart tijd, moeite en – jawel – ook geld!


Tip

Als je houten meubels in de oude glorie hersteld zijn, wil je ze natuurlijk mooi houden. Wij geven advies over diverse opties voor de afwerking en uiteraard willen wij dat ook graag voor je doen.