Bijzonder behang

Bijzonder behang


Lente, dus buiten schilderen?

Nou, dat valt tegen dit jaar. Maart en april waren deels te koud, deels ook te nat om buiten te kunnen schilderen. Hoe kan DNORM dan toch lekker bezig blijven? Natuurlijk, we zijn een schildersbedrijf, maar daar hoort – naast binnenschilderwerk –  vanouds ook behangen bij.


Focus op bijzonder behang

Traditioneel papierbehang met allerlei patronen, overschilderbaar behang, (glas)vliesbehang en modern, ijzersterk glasvezelbehang: daar kijken we niet meer van op. Kan zeker mooi en/of praktisch zijn, maar als je eenmaal hebt gekozen voor behang, durf dan ook eens out-of-the-box te denken. Wat dacht je van een oerwoud op één of meer van je wanden? Of een collage van beroemde schilderijen? Of fotobehang met je lievelingsdier(en)? Of luxe Arte-behang met subtiele patronen en (metallic) kleuren? En wist je dat ook deuren behangen kunnen worden?


Professionele behangers paraat

Je ziet, er is keus genoeg in bijzonder behang. Maar dan moet dat behang ook vakkundig op de wand(en) aangebracht worden en daar zijn onze behangers goed in. De te behangen wanden worden zo nodig eerst vlak gemaakt. Voor behang van bijzondere materialen zoals vinyl en leer zijn speciale technieken vereist, die wij perfect beheersen. Banen van patroonbehang moeten naadloos aansluiten en het behang moet vlak op de muur zitten, zonder bobbels en kreukels. Zelf doen? Wij zeggen: doe het niet. Laat het over aan de vakman voor een optimaal resultaat.


Tip

Zie je door de bomen het bos niet meer, met al die behangsoorten? Kom dan eens rustig met ons praten. Aan de hand van jouw wensen, budget en specifieke interieur zetten we de opties op een rij, zodat je de juiste behangkeuze kunt maken.