Mooi schilderwerk

Ervaring is troef

Schilderwerk is een belangrijke pijler van ons bedrijf. In de loop der jaren hebben wij een schat aan ervaring opgedaan met allerlei schilderwerk: van nieuwbouw tot renovatie tot restauratie, van simpele klussen tot grote projecten. Dus wat onze schilders ook doen, ze doen het goed. 


Schilderwerk MOET

Schilderwerk heeft natuurlijk een praktische kant: de verf beschermt hout, stucwerk, metaal, metselwerk etc. tegen vuil en vocht, dus schilderwerk is een must. De voorbereiding is daarbij cruciaal. Wij weten als geen ander hoe we oude verf moeten verwijderen en hoe we schade aan houtwerk, wanden, plafonds etc. kunnen repareren. Nieuwe verf brengen we op met diverse technieken, zoals de traditionele kwast en roller of modern airless spuitwerk. Degelijk vakwerk. 


Maar mag het ook mooi zijn?

Toch is er niet voor niets een groot aanbod van verfsoorten die in vele kleuren beschikbaar zijn, maar ook verschillen in kwaliteit: van uitstekend tot minder goed. Als vakschilder kiezen wij altijd voor kwaliteitsverf. Met goede materialen is het fijn werken, het resultaat is echt beter en het schilderwerk gaat langer mee. De klant mag de kleuren kiezen en geeft zo de buitenkant of het interieur van het pand een persoonlijke 'touch'. Wij trots op ons werk, klant blij. Ja, het mag mooi zijn! 


Tip

Kleuren kiezen voor schilderwerk aan de hand van de kleine vlakjes op een kleurenwaaier is een heikele bezigheid. Op een groot vlak kan het heel anders uitvallen. Vraag ons om advies!