Airless spuitwerk

Vakschilders in actie

Dat de winters hier te nat en te koud zijn om continu buiten te schilderen, dat snapt iedereen. Niet goed voor het schilderwerk, niet prettig voor de schilder. Maar wij zitten niet stil. In de winter ligt de focus op binnenschilderwerk, want dat kan perfect in alle omstandigheden. En perfect moet het zijn!


Airless spuitwerk is IN

Oudere klanten zijn nog opgegroeid met schilderwerk met kwast en roller. Doen we ook, maar deze keer nemen we een moderne techniek onder de loep: airless spuiten. En dan gaat het niet alleen over airless latex spuiten voor wanden en plafonds, maar ook over airless lak spuiten voor kozijnen, deuren, trappen en ander houtwerk. Je complete interieur kan probleemloos behandeld worden met airless spuitwerk, als je daarvoor kiest. Vele klanten gingen je voor! Maar waarom zou je daarvoor kiezen?


De voordelen van airless spuitwerk

Kwast en roller laten sporen achter in de verf. Als dat zo bedoeld is, bijvoorbeeld voor een retro-uitstraling van het schilderwerk in een ouder pand: prima! Maar als je van strak en streeploos houdt, zit je met airless spuitwerk goed, zeker op glad stucwerk en houtwerk. Het afdekken van delen die niet gespoten moeten worden, kost wel iets meer tijd, maar het spuiten gaat heel snel. Daarom is airless spuitwerk ook relatief goedkoop. En toch een mooi resultaat, dankzij latex en lak van A-merken in elke gewenste kleur – en niet te vergeten de meesterhand van onze schilders.


Tip

Doe-het-zelver? En van plan om zelf te gaan spuiten? Denk er nog eens over na. Wij hebben professionele apparatuur en de kennis en ervaring om de klus snel én goed te klaren. Mooier kan het niet!